Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 mai 2018, 15:50 views 10397
Dosarele candidaților la funcția de primar general
06 mai 2018, 15:50 views 10397

Dosarele candidaților la funcția de primar general

Xenia Florea

Au fost stabiliți toți candidații la funcția de primar general de Chișinău, ale cărui alegeri anticipate vor avea loc la 20 mai curent.

Pentru funcția de șef al administrației de la Chișinău continuă să lupte 12 persoane: un independent și 11 reprezentanți ai partidelor. Unicul candidat independent este Silvia Radu, care a fost primar interimar al capitalei.

Pe lîngă faptul că noul primar va ocupa acest post doar un an – pînă la alegerile locale generale – 2019, actuala cursă electorală mai are o particularitate – trei favoriți concomitent. În toate campaniile precedente, la Chișinău existau doi pretendenți evidenți la victorie, intriga fiind cine dintre ei va triumfa și în care tur anume.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Cuvinte cheie:

primar , Chisinau , candidat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
454 locuitori

Crasnîi Octeabri este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Crasnîi Octeabri și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Octeabri alcătuia 454 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Octeabri a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.