Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 octombrie 2018, 12:55 views 9653
Momentul exploziei în blocul din sectorul Rîşcani (Video)
10 octombrie 2018, 12:55 views 9653

Momentul exploziei în blocul din sectorul Rîşcani (Video)

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu momentul exploziei din blocul de pe bulevardul Moscova din Capitală.

În momentul cînd a avut explozia din sectorul Rîşcani, un tînăr întîmplător făcea live cu telefonul în apropiere.

În timp ce autorul discută cu o bătrînică despre Ziua Națională a Vinului, pe fundal se vede și se aude o explozie puternică. Martorii au rămas fără cuvinte.

Reamintim că tragedia a avut loc sîmbătă seara în jurul orei 23:00, într-o clădire cu 21 de etaje de pe bulevardul Moscova.

Printre cei răniți este și o tînără, în apartamentul căreia a avut loc deflagrația. Ea a fost scoasă dintre ruine de doi băieţi care se plimbau în parcul din apropierea blocului. Rănit a fost şi un pompier peste care a căzut o placă de beton. Viaţa acestuia se află în afara oricărui pericol.

Dacă se va demonstra că proprietarii apartamentului unde a fost deflagrația nu au exploatat butelia de gaz conform normelor, atunci ei riscă pînă la șase ani de pușcărie.

Potrivit salvatorilor, unul dintre locatari a uitat să închidă robinetul buteliei, iar explozia a avut loc în momentul în care proprietara a aprins un chibrit.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

explozie , Rîșcani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
199 locuitori

Сărpineanca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Cărpineanca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.