Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 august 2012, 09:58 views 3880
06 august 2012, 09:58 views 3880

Strada Columna este distrusă, la aproape trei luni după ce a fost închisă

Circulația a fost reluată sîmbătă, iar soferii au făcut slalom printre gropi și mormane de pietre. Oficialii Primăriei, citați de prime.md, anunță că drumul va fi deschis oficial la sfîrșitul acestei luni.

Traficul de pe strada Columna a fost dat peste cap din cauza lucrărilor de reparație a apeductului. Astfel, timp de aproape trei luni, șoferii au ocolit tronsonul cuprins între strada Mihai Eminescu și Armenească. Surpriza a venit. Plăcile de beton care îngrădeau circulația în perimetrul acestor străzi au dispărut, iar șoferii au parcurs vechiul itinerar.

Potrivit oficialilor de la Primărie, lucrările de pe strada Columna nu au fost încheiate, astfel că șoferii nu au de ce se plînge. Circulația rutieră în perimetrul străzilor Mihai Eminescu și Armenască urmează să fie reluată oficial la sfîrșitul lunii august. Pentru acest proiect, Primăria a împrumutat 4,5 milioane de lei de la fondurile europene.

 

Sursa: prime.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.