Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 decembrie 2019, 10:30 views 3523
Imagini impresionante filmate cu drona. Ambuteiajele din Chișinău (Video)
26 decembrie 2019, 10:30 views 3523

Imagini impresionante filmate cu drona. Ambuteiajele din Chișinău (Video)

Zi de zi, la primele ore ale dimineții, orășelul nostru frumos se sufocă în ambuteiaje.

Portalul de știri Noi.md a hotărît să scoată în evidența problema ambuteiajelor din capitală și să atragă atenția autorităților publice locale asupra faptului că polițiștii de patrulare care încearcă să dirijeze traficul în orele de vîrf, adesea nu fac față fluxului mare de mașini.

Chișinăul se confruntă cu ambuteiajele care întind la maxim nervii șoferilor și ai pasagerilor. Astfel, artere importante ale orașului, precum Bulevardul Dacia, Str. Ciuflea, Mihai Viteazul, București, Bogdan Voievod, Str. Vadul lui Vodă, Calea Ieșilor ș.a., devin pur și simplu neîncăpătoare pentru fluxul de mașini.

De menționat că în timpul campaniei electorale pentru postul de primar al capitalei, Ion Ceban a venit cu inițiativa de a construi un drum de centură a orașului care ar fluidiza traficul rutier din Chișinău.

În anul care vine așteptăm cu nerăbdare ca proiectele inițiate să fie realizate, iar diminețile pline de ambuteiaje să se transforme în dimineți pline de zîmbete zărite pe fețele locuitorilor capitalei pentru care drumul spre locul de muncă nu mai este un calvar, dar o plăcere în care poți vedea frumusețea orașului construit din "piatră albă".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

dronă , Chisinau , ambuteiaj

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1602
Populația:
11104 locuitori

Rîşcani este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rîşcani. Amplasat  în partea de nord-vest a republicii, pe rîuleţul Copăceanca, oraşul este situat la o distanţă de 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 11104 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii datează din anul 1602, cînd o parte a Rîşcanilor de azi, Nagoreni, este întărită lui Vlaicu Vătah şi rudelor sale.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.