Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 august 2021, 10:15 views 2480
În toate sectoarele din Chișinău vor fi deschise iarmaroace școlare
22 august 2021, 10:15 views 2480

În toate sectoarele din Chișinău vor fi deschise iarmaroace școlare

Primăria Chișinău a aprobat desfășurarea tîrgurilor școlare în toate sectoarele orașului.

Autoritățile municipale au anunțat că în perioada 23 august-5 septembrie în toate sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace școlărești. La tîrgurile de profil, locuitorii municipiului vor avea posibilitatea de a cumpăra rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi.

Primăria a făcut cunoscut adresele unde vor fi amplasate aceste tîrguri școlare. Astfel, în sectorul Botanica, iarmarocul va funcționa în Parcul „Valea Trandafirilor"; în sectorul Centru - pe str. Mitropolit Varlaam, 56, str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir; în sectorul Ciocana - pe str. Alecu Russo, 61-63; în sectorul Rîșcani - str. M. Costin, 13/1, str. Bogdan Voievod, 1/1, str. Bogdan Voievod intersecție cu str. Kiev, Calea Orheiului, 105-105/1, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și str. Cojocarilor.

De asemenea, iarmaroace școlare sînt organizate în zilele de sîmbătă și duminică (21-22 august) între orele 10:00-20:00, pe Calea Ieșilor, 8 (parcarea Zity Mall) și pe strada pietonală Eugen Doga.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

scoala , tirg , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1316 locuitori

Pînzăreni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pînzărenii Noi și Pînzăreni. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1316 oameni. Satul Pînzăreni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.