Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 iunie 2023, 11:00 views 2482
Bulevardele Ștefan cel Mare și Dacia, accesibile pentru pietoni pe 1 iunie? Precizările conducerii IGP
01 iunie 2023, 11:00 views 2482

Bulevardele Ștefan cel Mare și Dacia, accesibile pentru pietoni pe 1 iunie? Precizările conducerii IGP

Cetățenii vor putea traversa străzile prevăzute pentru circulația automobilelor cu oficialii străini, veniți în Moldova pentru summitul din 1 iunie, doar „atunci cînd va fi posibil”.

Șeful Inspectoratului General al Poliției Viorel Cernăuțeanu a spus că în momentul cînd „nu se va afla în deplasare o coloană oficială”, oamenii nu vor rămîne blocați „pe marginea drumului”.

În cadrul unor declarații de presă din 31 mai, Cernăuțeanu a fost întrebat dacă persoanele care vor dori să traverseze străzile, de exemplu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt sau Dacia, vor fi lăsați să treacă chiar dacă la acel moment se vor deplasa delegațiile oficiale, transmite newsmaker.

„Noi în toate circumstanțele, atunci cînd va fi posibil și nu se va afla în deplasare o coloană oficială, noi vom asigura ca cetățenii să nu aștepte pe marginea drumului și nu vor fi blocați. Cetățenii vor avea posibilitatea de a traversa strada acolo unde este necesar în așa mod ca să fie în siguranță și el la traversare, dar să nu punem în pericol și viața cetățeanului care traversează dar și a cortegiului care însoțește coloana oficială”, a comunicat șefia IGP.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

pietoni , politia , summit

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
78 locuitori

Ulmul Mic este un sat din cadrul comunei Ulmu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmul Mic alcătuia 78 de oameni în anul 2012. Satul Ulmul Mic a fost înființat la ănceputul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.