Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 iunie 2023, 09:30 views 997
Protestul fermierilor din Chișinău ar putea fi dat peste cap
21 iunie 2023, 09:30 views 997

Protestul fermierilor din Chișinău ar putea fi dat peste cap

Protestul fermierilor ar putea fi întrerupt în data de 21 iunie. Tehnica agricolă ar putea fi retrasă din Piața Marii Adunări Naționale, din cauza vizitei premierului român Marcel Ciolacu.

Directorul Asociației Forța Fermierilor, Alexandr Slusari a menționat într-o scurtă discuție cu un jurnalist NM că se grăbește la Primărie pentru că a intervenit o problemă legată de desfășurarea manifestației din 21 iunie, notează Noi.md.

Întrebat despre ce problemă este vorba, Slusari a menționat că protestul de mîine ar putea fi întrerupt, din cauza vizitei la Chișinău a prim-ministrului român Marcel Ciolacu. Tractoarele din PMAN ar putea fi retrase, de asemenea.

Amintim că ministra română de Externe Luminița-Teodora Odobescu a declarat pe 20 iunie că premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului României Nicolae Ciucă vor efectua o vizită la Chișinău. Ministra de Externe de la București nu a oferit o dată exactă pentru vizită, însă a precizat că aceasta va avea loc „în curînd”. De menționat că presa română a scris în ultimele 2 zile că vizita oficialilor va avea loc pe 21 iunie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

protest , fermieri , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.