Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 octombrie 2011, 12:10 views 3470
11 octombrie 2011, 12:10 views 3470

Antreprenorii ajută cetăţenii

Pentru a asigura plata la timp a salariilor lucrătorilor din sfera bugetară a orașului Comrat, primăria a semnat un contract cu banca cu privire la deschiderea unei linii de credit. Nu este prima dată, cînd la solicitarea autorităţilor locale a răspuns un antreprenor, locuitorul municipiului Comrat, Konstantinov Dmitrii.

Primarul Nikolai Dudoglo consideră că această afacere este foarte avantajoasă pentru primărie. Linia de credit va fi deschisă în volum de 1,5 milioane lei, dar aceasta nu înseamnă că primăria oraşului în fiecare lună va solicita banii în întregime.

Contractul dintre firma "Mold-Iug-Vin" şi Primăria Comrat a fost semnat pentru un an. După cum a menționat Dmitrii Konstantinov, în caz de necesitate, contractul va fi prelungit.

Sursa: canalregional.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1874
Populația:
124 locuitori

Lipovanca este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Sîngerei și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 124 de oameni. Satul Lipovanca a fost menționat documentar în anul 1874.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.