Go to section: History
02 july 2013, 13:09 History views 7292
02 july 2013, 13:09 History views 7292

Expoziția de steaguri a domnilor Moldovei continuă turneul său prin orașele din România

În muzeul „Ștefan cel Mare” din Vaslui s-a deschis o expoziție a steagurilor de luptă a domnilor Moldovei, a declarat marți pentru agenția Novosti-Moldova proprietarul colecției, colonelul Serviciului Vamal al Republicii Moldova Petru Costin.

La deschiderea expoziției, care va dura o lună, a participat conducerea orașului, reprezentanți ai culturii și intelectualității științifice, studenți și elevi.

Colecționarul a precizat că la Vaslui expoziția a venit de la Bîrlad, apoi este așteptată în muzeele din Suceava, Satul Mare, Alba Iulia și în alte orașe din România. De asemenea, el a anunțat că pe 7 februarie la Alba Iulia se va deschide expoziția de arme medievale.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.