Go to section: Culture
17 may 2014, 09:50 Culture views 18340
Moldovenii de la „Brio Sonores” au cîștigat concursul „Românii au Talent” (VIDEO)
Photo: protv.md
17 may 2014, 09:50 Culture views 18340

Moldovenii de la „Brio Sonores” au cîștigat concursul „Românii au Talent” (VIDEO)

Reușită spectaculoasă pentru grupul de vocaliști Brio Sonores. Moldovenii au cîștigat concursul „Românii au Talent" de la ProTV București, scrie pentruea.md. Colajul muzical, interpretat de vocaliștii de pop-operă, combinat cu o regie scenică specială au culminat în complimente și laude din partea juraților.

Marele premiu constituie 120 mii euro.

Băieții de la Brio Sonores au vrăjit audiența, interpretînd versuri din piesa "Lume, lume", a Mariei Tănase, dar și secvențe din cele mai celebre evoluții de-ale lor în semifinale.

Juratul Mihai Petre a intuit perfect victoria băieților, spunându-le, la ultima semifinală, că aceștia merită să cîștige competiția de la „Românii au Talent".

Băieții de la Brio Sonores au cucerit-o din nou și pe Andra. Jurata a declarat în finală plină de emoție că e mîndră de ce vede. "Sîntem mîndri să vă avem în acest concurs. Sînteți numărul meu preferat din acest concurs! Aveți tot ce vă trebuie ca să cîștigați acest concurs!", a conchis interpreta.

Source: unimedia.info

Keywords:

muzica , concurs , Romania , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
2240 locuitori

Delacău este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Delacău este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Anenii Noi și la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2240 de oameni. Satul Delacău a fost menționat documentar în anul 1455.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.