Mergi spre compartimentul: Cultura
17 mai 2014, 09:50 Cultura views 18327
Moldovenii de la „Brio Sonores” au cîștigat concursul „Românii au Talent” (VIDEO)
Foto: protv.md
17 mai 2014, 09:50 Cultura views 18327

Moldovenii de la „Brio Sonores” au cîștigat concursul „Românii au Talent” (VIDEO)

Reușită spectaculoasă pentru grupul de vocaliști Brio Sonores. Moldovenii au cîștigat concursul „Românii au Talent" de la ProTV București, scrie pentruea.md. Colajul muzical, interpretat de vocaliștii de pop-operă, combinat cu o regie scenică specială au culminat în complimente și laude din partea juraților.

Marele premiu constituie 120 mii euro.

Băieții de la Brio Sonores au vrăjit audiența, interpretînd versuri din piesa "Lume, lume", a Mariei Tănase, dar și secvențe din cele mai celebre evoluții de-ale lor în semifinale.

Juratul Mihai Petre a intuit perfect victoria băieților, spunându-le, la ultima semifinală, că aceștia merită să cîștige competiția de la „Românii au Talent".

Băieții de la Brio Sonores au cucerit-o din nou și pe Andra. Jurata a declarat în finală plină de emoție că e mîndră de ce vede. "Sîntem mîndri să vă avem în acest concurs. Sînteți numărul meu preferat din acest concurs! Aveți tot ce vă trebuie ca să cîștigați acest concurs!", a conchis interpreta.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

muzica , concurs , Romania , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1630
Populația:
2618 locuitori

Brînza este un sat şi comună din raionul Cahul. Brînza este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cahul și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2618 oameni. Satul Brînza a fost menționat documentar în anul 1630.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.