Go to section: Nature and tourism
04 september 2014, 17:29 Nature and tourism views 10818
La sfîrșitul săptămînii în Moldova va fi frig și va ploua
Photo: over-blog.com
04 september 2014, 17:29 Nature and tourism views 10818

La sfîrșitul săptămînii în Moldova va fi frig și va ploua

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță timp ploios și temperaturi scăzute pentru acest sfîrșit de săptămînă. Mercurul în termometre va coborî pînă la +10°C în timpul zilei și +8°C în timpul nopții. Pe întreg teritoriul țării se așteaptă ploi de scurtă durată. Vîntul va sufla moderat, iar presiunea atmosferică va fi ridicată, informează UNIMEDIA.

Mîine, la nordul țării se vor înregistra temperaturi de pînă la +12°C, în centrul țării +13°C, iar la sud +14°C. Se vor înregistra precipitații de lungă durată pe întreg teritoriul țării. Vîntul va sufla moderat. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de la +5°C pînă la +10°C.

Vineri se vor înregistra precipitații de scurtă durată pe tot teritoriul republicii. Temperaturile vor rămîne constante. La nord se așteaptă temperaturi de +12°C, centru +13°C și la sud +14°C. În timpul nopții, temperaturile vor coborî pînă la +3°C.

Sîmbătă se vor înregistra precipitații de scurtă durată la nordul și centrul țării. La nordul republicii, mercurul în termometre va coborî pînă la +11°C, în centrul țării +12°C, iar la sud +13°C. În timpul nopții, temperaturile vor urca pînă la +6°C.

Duminica va ploua doar la nordul republicii. Mercurul în termometre va urca pînă la +19°C în timpul zilei și +5°C în timpul nopții.

La începutul săptămînii viitoare, timpul se încălzește. Temperaturile vor urca pînă la +20°C.

Source: unimedia.info

Keywords:

prognoza , meteo , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
397 locuitori

Dişcova este un sat din cadrul comunei Puţintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1002 oameni. Satul Dișcova a fost menționat documentar în anul 1582.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.