Go to section: Nature and tourism
24 march 2015, 10:23 Nature and tourism views 8663
Universitatea Tartu din Estonia acordă burse de masterat
24 march 2015, 10:23 Nature and tourism views 8663

Universitatea Tartu din Estonia acordă burse de masterat

Universitatea Tartu din Estonia acordă burse de studii pentru doritorii de a realiza un program de masterat în domeniile Științelor, Economiei, Democrației și guvernării, Relațiilor internaționale, Studiilor europene și Filosofiei. Programul acoperă taxa de școlarizare pentru o perioadă de doi ani, precum și bursa lunară în valoare de 400 de euro.

Cei interesați urmează să prezinte toate documentele necesare, inclusiv CV-ul și scrisoarea de recomandare, până la 16 aprilie 2015, la adresa de e-mail: kaija.murasov@ut.ee. Informații suplimentare despre programele de studii disponibile și procedura de depunere a dosarelor, puteți afla accesând www.ut.ee.

Source: viza.md

Keywords:

Estonia , bursa , studii , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
689 locuitori

Oclanda este un sat şi comună din raionul Soroca. Oclanda este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 29 km de orașul Soroca și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 689 de oameni. Satul Oclanda a fost menționat documentar în anul 1729.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.