Go to section: Nature and tourism
07 december 2017, 17:20 Nature and tourism views 6102
Ministerul de Externe, despre moldovenii rămași fără acte și mașini la Zatoka
07 december 2017, 17:20 Nature and tourism views 6102

Ministerul de Externe, despre moldovenii rămași fără acte și mașini la Zatoka

Au mers la mare să se odihnească, însă le-a tihnit odihna. Un grup de moldoveni care au mers în Ucraina au rămas fără mașini și acte.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene ne-a comunicat că a fost informat despre cazul legat de odihna în localitatea Zatoka, Ucraina, a grupului de cetăţeni moldoveni.

Potrivit Ministerului, în urma acestui incident, la Consulatul Republicii Moldova la Odessa s-a adresat cetăţeanul Covalciuc Mihail, căruia i-a fost eliberat titlul de călătorie pentru revenirea în ţară.

Alte solicitări din partea grupului de cetăţeni nu au fost înregistrate, mai spune instituția. De asemenea Consulatul Republicii Moldova la Odessa a primit indicații să se implice în acest caz și să ajute cetățenii noștri în limita competențelor de care dispune.

Amintim că săptămîna trecută un grup de cetățeni moldoveni care au mers l-a mare în Ucraina au rămas fără acte și automobile, după ce le-au fost furate din stațiunea la care se cazase.

Source: unimedia.info

Keywords:

MAEIE , Ucraina , turism , furt

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
1866 locuitori

Zberoaia este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Zberoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1866 de oameni. Satul Zberoaia a fost menționat documentar în anul 1621.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.