02 march 2014, 10:12 Moldovan Diaspora views 28513
Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat concursul „Minuta slavî”
Photo: trm.md
02 march 2014, 10:12 Moldovan Diaspora views 28513

Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat concursul „Minuta slavî”

Ai noştri fac din nou senzaţie. Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat marea finală a concursului din Federaţia Rusă „Minuta slavî” (Rusia are talent). Învingătorii au fost desemnaţi sîmbătă, 1 februarie, de postul de televiziune Pervîi Kanal. Moldoveanul Alexandru Magala a reuşit să cucerească inimile telespectatorilor, dar şi a membrilor juriului prin elasticitate, originalitate şi inventivitate.

Astfel, conaţionalul nostru, pe lîngă premiul bănesc, în valoare de peste 20 de mii de dolari, a mai obţinut şi dreptul de a participa la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Soci, care începe în mai puţin de o săptămînă, transmite trm.md.

Anul trecut moldoveanul Alexandru Magala a obținut locul doi la concursul „America's got talent! ”. Supranumit „înghițitorul de săbii”, tînărul îi lasă pe jurați fără cuvinte de fiecare dată cînd face trucuri extrem de periculoase.

Alexandru Magala, în vîrstă de 24 de ani, este originar din Orhei, Moldova.

Source: trm.md

Keywords:

concurs , victorie , moldovenii , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
2868 locuitori

Cimişeni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cimişeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Localitatea se află la distanța de 65 km de orașul Criuleni și la 25 km de Chișinău. Satul Cimișeni a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.