Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 februarie 2014, 10:12 Diaspora moldovenească views 28476
Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat concursul „Minuta slavî”
Foto: trm.md
03 februarie 2014, 10:12 Diaspora moldovenească views 28476

Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat concursul „Minuta slavî”

Ai noştri fac din nou senzaţie. Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat marea finală a concursului din Federaţia Rusă „Minuta slavî” (Rusia are talent). Învingătorii au fost desemnaţi sîmbătă, 1 februarie, de postul de televiziune Pervîi Kanal. Moldoveanul Alexandru Magala a reuşit să cucerească inimile telespectatorilor, dar şi a membrilor juriului prin elasticitate, originalitate şi inventivitate.

Astfel, conaţionalul nostru, pe lîngă premiul bănesc, în valoare de peste 20 de mii de dolari, a mai obţinut şi dreptul de a participa la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Soci, care începe în mai puţin de o săptămînă, transmite trm.md.

Anul trecut moldoveanul Alexandru Magala a obținut locul doi la concursul „America's got talent! ”. Supranumit „înghițitorul de săbii”, tînărul îi lasă pe jurați fără cuvinte de fiecare dată cînd face trucuri extrem de periculoase.

Alexandru Magala, în vîrstă de 24 de ani, este originar din Orhei, Moldova.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

concurs , victorie , moldovenii , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
1072 locuitori

Ciobanovca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ciobanovca, Mirnoe, Balmaz și Troiţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1072 de oameni. Satul Ciobanovca a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.