27 november 2014, 16:05 Moldovan Diaspora views 12056
Klaus Iohannis: România, parazitată de corupţie
Photo: ancheteonline.ro
27 november 2014, 16:05 Moldovan Diaspora views 12056

Klaus Iohannis: România, parazitată de corupţie

Corupţia ţine ţara pe loc, spune Klaus Iohannis. Din cauza corupţiei, investitorii fug de România, profesioniştii nu mai sunt motivaţi să-şi facă treaba, pe scurt, este afectat traiul de zi cu zi al tuturor românilor - susţine preşedintele ales, care a participat la o conferinţă pe tema activităţii DNA.

Iohannis spune că, fără corupţie, România ar putea evolua în 10 ani cât într-un secol.

"Demult se discută de marile scandaluri de corupţie, anchetele care înfăţişează un peisaj sumbru, o Românie înfricoşătoare, o ţară parazitată de corupţie. Trebuie să înţelegm că într-o Românie în care politicieni şi oameni de afaceri se unesc într-o alianţă nocivă pentru a devasta bugetul public este o Românie asasinată.

Aceasta este România anormală de care vrem să ne despărţim curând şi să construim împreună România noastră, a oamenilor normali", a spus, miercuri, preşedintele ales Klaus Iohannis.

Source: www.antena3.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
1200 locuitori

Bădragii Noi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul este situat în partea de nord-vest a raionului, pe malul rîului Prut la o distanţă de 30 km de oraşul Edineţ şi la 230 km de Chișinău. La 01.07.2008 populaţia satului constituia 1200 de locuitori. Satul Bădragii Noi apare pentru prima dată pe harta judeţului Hotin după 1812.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.