Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 noiembrie 2014, 16:05 Diaspora moldovenească views 12064
Klaus Iohannis: România, parazitată de corupţie
Foto: ancheteonline.ro
27 noiembrie 2014, 16:05 Diaspora moldovenească views 12064

Klaus Iohannis: România, parazitată de corupţie

Corupţia ţine ţara pe loc, spune Klaus Iohannis. Din cauza corupţiei, investitorii fug de România, profesioniştii nu mai sunt motivaţi să-şi facă treaba, pe scurt, este afectat traiul de zi cu zi al tuturor românilor - susţine preşedintele ales, care a participat la o conferinţă pe tema activităţii DNA.

Iohannis spune că, fără corupţie, România ar putea evolua în 10 ani cât într-un secol.

"Demult se discută de marile scandaluri de corupţie, anchetele care înfăţişează un peisaj sumbru, o Românie înfricoşătoare, o ţară parazitată de corupţie. Trebuie să înţelegm că într-o Românie în care politicieni şi oameni de afaceri se unesc într-o alianţă nocivă pentru a devasta bugetul public este o Românie asasinată.

Aceasta este România anormală de care vrem să ne despărţim curând şi să construim împreună România noastră, a oamenilor normali", a spus, miercuri, preşedintele ales Klaus Iohannis.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

Klaus Iohannis , Romania , coruptie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1850
Populația:
1789 locuitori

Plop-Ştiubei este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Plop-Ştiubei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Căușeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1789 de oameni. Satul Plop-Ştiubei a fost menționat documentar în anul 1850.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.