30 march 2018, 17:55 Moldovan Diaspora views 15136
Rusia expulzează trei diplomați moldoveni
30 march 2018, 17:55 Moldovan Diaspora views 15136

Rusia expulzează trei diplomați moldoveni

Rusia a declarat personae non gratae trei diplomați moldoveni și unul din România.

Ministerul rus de Externe a anunțat expulzarea a trei diplomați moldoveni și a unuia din România în urma acțiunilor întreprinse de acestea legate de cazul Skripal.

"Rusia i-a declarat personae non gratae trei diplomați moldoveni și a unuia din România ca rezultat al acțiunilor întreprinse de aceste state în cazul Skripal", anunțăe RIA Novosti.

Anterior un reprezentant al Ambasadei Moldovei la Moscova a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse. Tot astăzi, la Ministerul rus de Externe, a fost convocat și ambasadorul României la Moscova, fiindu-i înmânată o notă de protest în legătură cu expulzarea unui diplomat rus de la București.

Ministerul Afacerilor Externe a convocat astăzi șefii misiunilor diplomatice acreditate în Federația Rusă, care reprezintă statele ce s-au solidarizat cu Marea Britanie în cazul Skripal și au întreprins acțiuni neprietenești la adresa Rusiei, anunță MAE într-un comunicat.

Rusia declară indezirabili 60 de diplomați americani, aceștia urmând să părăsească țara pînă la 5 aprilie. Măsura vine ca răspuns la acțiunea întreprinsă de administrația SUA.

Source: sputnik.md

Keywords:

Rusia , diplomatia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
300 locuitori

Florica este un sat din cadrul comunei Coşcalia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 300 de oameni. Satul Florica a fost întemeiat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.