Go to section: Children
03 april 2014, 11:37 Children views 12636
Concursul Mini Miss Primăvară la Muzeul Național de Artă
Photo: tv7.md
03 april 2014, 11:37 Children views 12636

Concursul Mini Miss Primăvară la Muzeul Național de Artă

Fetele trebuie să fie frumoase, sănătoase și să poarte rochii bufate. Cel puțin asta spun micuțele care au participat la concursul de frumuseţe Mini Miss Primăvară. Copleșiți de emoții, copiii au vrut să demonstreze le ce se pricep mai bine.Unele concurente au scris și poezii.

Fetele au pășit încrezătoare pentru prima probă, cea de salut. De emoție unele micuțe au uitat cuvintele, dar și-au revenit. Dorința de a deveni Mini Miss Primăvara este atât de mare încât fetele și-au îmbrăcat cele mai frumoase rochii.

Părinții spun că au cheltuit circa 1000 de lei pentru ținutele copiilor.

Concursul este organizat în premieră de Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.

Lucia Postica, Muzeograf, Muzeul Național De Artă: «Este un eveniment dedicat lunii martie pentru că e luna femeilor, luna primăverii și am hotărît anul ăsta să schimbăm un pic, să le facem plăcere mamelor să-și admire fetele.Este concursul domnițelor care vin la atelierele noastre de creație să le dam posibilitatea să-si manifeste și talentul și frumusețea».

Fetele au dat dovadă de talent, grație și frumusețe. Trofeele au ajuns la toate cele 17 concurente.

Source: tv7.md

Keywords:

copii , frumusete , Miss , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.