Mergi spre compartimentul: Copiilor
04 martie 2014, 11:37 Copiilor views 12641
Concursul Mini Miss Primăvară la Muzeul Național de Artă
Foto: tv7.md
04 martie 2014, 11:37 Copiilor views 12641

Concursul Mini Miss Primăvară la Muzeul Național de Artă

Fetele trebuie să fie frumoase, sănătoase și să poarte rochii bufate. Cel puțin asta spun micuțele care au participat la concursul de frumuseţe Mini Miss Primăvară. Copleșiți de emoții, copiii au vrut să demonstreze le ce se pricep mai bine.Unele concurente au scris și poezii.

Fetele au pășit încrezătoare pentru prima probă, cea de salut. De emoție unele micuțe au uitat cuvintele, dar și-au revenit. Dorința de a deveni Mini Miss Primăvara este atât de mare încât fetele și-au îmbrăcat cele mai frumoase rochii.

Părinții spun că au cheltuit circa 1000 de lei pentru ținutele copiilor.

Concursul este organizat în premieră de Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.

Lucia Postica, Muzeograf, Muzeul Național De Artă: «Este un eveniment dedicat lunii martie pentru că e luna femeilor, luna primăverii și am hotărît anul ăsta să schimbăm un pic, să le facem plăcere mamelor să-și admire fetele.Este concursul domnițelor care vin la atelierele noastre de creație să le dam posibilitatea să-si manifeste și talentul și frumusețea».

Fetele au dat dovadă de talent, grație și frumusețe. Trofeele au ajuns la toate cele 17 concurente.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

copii , frumusete , Miss , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
862 locuitori

Tartaul de Salcie este un sat şi comună din raionul Cahul. Tartaul de Salcie este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 862 de oameni. Satul Tartaul de Salcie a fost menționat documentar în 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.