08 january 2014, 12:15 Moldovan reality views 8723
Din august pe străzile Chișinăului vor circula mai multe troleibuze şi autobuze
08 january 2014, 12:15 Moldovan reality views 8723

Din august pe străzile Chișinăului vor circula mai multe troleibuze şi autobuze

Numărul autobuzelor şi troleibuzelor care deservesc locuitorii capitalei va fi majorat după ce municipalitatea a anulat mai multe rute de microbuz. Acest lucru se va întîmpla începînd cu luna august curent, cînd Parcul urban de Autobuze din Chişinău va fi suplinit cu cinci unităţi noi.

Potrivit Radio Moldova Actualități, pînă la sfîrșitul anului curent urmează să fie puse în uz și alte 20 de troleibuze.

Amintim că, începînd cu 25 august curent, itinerarul rutelor de microbuz din municipiul Chișinău va fi modificat. Potrivit autorităților municipale, decizia de modificare a rutelor de transport public a fost luată pentru excluderea dublării liniilor de microbuz cu cele de troleibuz şi autobuz şi în baza studiului de consultanţă asupra Proiectului „Strategia de dezvoltare a transportului public în municipiul Chişinău pentru anii 2014 – 2025".

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.