10 july 2014, 17:20 Moldovan reality views 7544
Politicieni din Parlament, despre campania electorală
Photo: ipn.md
10 july 2014, 17:20 Moldovan reality views 7544

Politicieni din Parlament, despre campania electorală

Fruntaşii partidelor proeuropene de la guvernare militează pentru o campanie electorală liniştită, în timp ce opoziţia le promite că „le va arde pământul sub picioare", transmite IPN.

În cadrul emisiunii „În PROfunzime", la PRO TV Chişinău, preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a declarat că formaţiunea din care face parte militează pentru o campanie electorală calmă. „Ne vom căuta de treabă şi nu vom ataca concurenţii electorali. Cetăţenii şi-au format deja o viziune politică şi nu este nevoie de agresivitate, ci de o comunicare corectă cu alegătorii", a subliniat Diacov.

Şi vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat, Valeriu Streleţ, a spus că PLDM optează pentru o campanie electorală civilizată. „Desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile din 30 noiembrie ar putea fi cel mai important moment politic din istoria Moldovei, poate chiar mai important decât declararea independenţei ţării", a declarat parlamentarul.

În acelaşi timp, deputatul comunist Artur Reşetnicov, i-a avertizat pe cei doi că nu vor avea parte de o campanie electorală liniştită. „Vă promitem că nu va fi o campanie linişită, vă va arde pământul sub picioare, vouă şi celorlalţi de la guvernare. Aceste alegeri reprezintă posibilitatea cetăţenilor să se pronunţe privind guvernarea voastră coruptă timp de 5 ani", a conchis reprezentantul PCRM.

Source: ipn.md

Keywords:

politicieni , alegeri , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
4465 locuitori

Mihăileni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Mihăileni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4465 locuitori. Satul Mihăileni a fost menționat documentar în anul 1431.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.