31 january 2015, 14:43 Moldovan reality views 8871
Avocatul lui Gh.Papuc: Generalul se odihnește (VIDEO)
Photo: rtr.md
31 january 2015, 14:43 Moldovan reality views 8871

Avocatul lui Gh.Papuc: Generalul se odihnește (VIDEO)

Gheorghe Papuc este în ţară, nu se ascunde de justiție, ci... se odihneşte. Cel puţin asta declară avocatul fostului ministru de Interne, care este de negăsit de aproape două săptămâni de la condamnare.

Mihai Murzac consideră că mandatul de arestare este ilegal. Din acest motiv, Gheorghe Papuc nu se predă poliţiei şi se va supune doar deciziei Curţii Supreme de Justiţie, mai spune avocatul.

Ieri, Judecătoria sectorului Centru al capitalei l-a dat în urmărire naţională pe fostul ministru de Interne. Gheorghe Papuc a fost condamnat de Curtea de Apel Chişinău la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul "7 aprilie 2009".

"Eu nu am spus că el se ascunde, că nu-l pot găsi, eu nu l-am sunat pentru că el nu-mi trebuie. Îi în ţară. Se odihneşte şi are dreptul să se odihnească: este pensionar, nu este sărac şi are dreptul să se odihnească", a explicat avocatul Mihai Murzac.

Source: www.publika.md

Keywords:

judecata , ministru , odihna

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
1190 locuitori

Cepeleuţi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Rîngaci, Cepeleuţi şi Vancicăuţi. Satul Cepeleuţi se află la o distanță de 18 km de oraşul Edineţ, la 30 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 202 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1190 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cepeleuți datează din 15 iunie 1431.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.