31 march 2015, 11:04 Moldovan reality views 7621
Ucraina va interzice transportarea mărfurilor accizabile prin Transnistria
31 march 2015, 11:04 Moldovan reality views 7621

Ucraina va interzice transportarea mărfurilor accizabile prin Transnistria

Guvernul Ucrainei a exclus punctele de trecere Cuciurgan şi Platonovo de la segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene din lista punctelor de trecere auto şi feroviară, prin care se permite transportarea mărfurilor accizabile.

Hotărârea va intra în vigoare la începutul lunii mai şi va viza alcoolul etilic şi băuturile alcoolice, bere, ţigarete, produse petroliere, gaz lichefiat, automobile.

Aceste puncte de trecere (Platonovo-Goianul Nou şi Cuciurgan-Pervomaisk) sunt cele mai principale din Transnistria şi nu sunt controlate de autorităţile constituţionale ale Moldovei. Până în prezent Chişinău nu putea controla operaţiunile de comerţ externe ale agenţilor economici din autoproclamata RMN, efectuate prin aceste puncte.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.