07 february 2015, 17:09 Moldovan reality views 7880
Cursul Intel® Teach Essentials pentru profesorii moldoveni
Photo: edu.md
07 february 2015, 17:09 Moldovan reality views 7880

Cursul Intel® Teach Essentials pentru profesorii moldoveni

Un grup de profesori de la Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă" din Chișinău, Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălți, Universitatea de Stat din Tiraspol (cu sediul la Chișinău) au participat, în perioada 22-26 iunie, la cursurile de formare a formatorilor organizate în cadrul programului Intel®Teach Essentials.

Participanții la curs au obținut certificate în baza cărora vor putea instrui studenții de la specialitățile pedagogice și realiza formarea continuă a cadrelor didactice conform programului Intel®Teach Essentials. Programul Intel®Teach Essentials este unul dintre cele șase programe Intel, fiind specializat pe formarea continuă în domeniul utilizării TIC în educaţie. Programul se implementează la nivel mondial şi este destinat dezvoltării profesionale a cadrelor didactice, ajutîndu-i să-şi dezvolte abilităţile de predare/învăţare/evaluare asistată de calculator.

La instruire au participat 24 de profesori. Activitățile de formare sînt desfăşurate în baza Acordului de parteneriat dintre Ministerul Educației și compania Intel, semnat în anul 2012.

Source: www.edu.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
371 locuitori

Brînzeni este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de oraşul Glodeni şi la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 371 de oameni. Satul Brînzeni a fost menționat documentar în anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.