02 july 2017, 15:30 Moldovan reality views 4964
Prețul la carburanți continuă să crească
02 july 2017, 15:30 Moldovan reality views 4964

Prețul la carburanți continuă să crească

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit noile prețuri plafon pentru carburanți pentru perioada 8-21 februarie. Astfel, pentru benzină auto Premium-95 cu cifra octanică de minimum 95 s-a stabilit prețul de – 18.15 lei/litrul, cu 4 bani mai mult decât cel stabilit anterior, iar pentru motorină - 15,67 lei/litrul, un preț mai mare cu 13 bani decît data trecută.

Potrivit legilalației, fiecare operator de pe piața produselor petroliere va determina, reieșind din prețurile plafon stabilite de ANRE, prețurile de comercializare cu amănuntul a produselor respective, le va publica pe pagina sa web și le va afișa pe panourile informative de la stațiile de alimentare.

Prețurile stabilite de operatori vor intra în vigoare și se vor aplica pentru toți consumatorii, începînd cu ziua de miercuri, ora 00.01 noaptea.

Operatorii nu au dreptul să comercializeze cu amănuntul carburanții la prețuri mai mari decât prețurile plafon stabilite de ANRE.

Source: realitatea.md

Keywords:

ANRE , combustibil , preţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
199 locuitori

Ruslanovca este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Ruslanovca a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.