26 april 2018, 12:03 Moldovan reality views 9141
ANSA a instalat într-un magazin prima boxă pentru petiții
26 april 2018, 12:03 Moldovan reality views 9141

ANSA a instalat într-un magazin prima boxă pentru petiții

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a instalat prima boxă pentru recepționarea petițiilor la unul dintre cele mai mari markete din rețeua de magazine alimentare Nr.1 din Chișinău, relatează Serviciul de presă al instituției.

Potrivit lui Sergiu Sîrghi, șef al Direcției de supraveghere a comerțului, ANSA intenționează să instaleze asemenea boxe în mai multe magazine alimentare din capitală și din alte orașe ale republicii, pentru a menține astfel relații mai strînse cu consumatorii, ale căror interese le protejează Agenția.

Un consumator spune că a găsit un șoarece copt într-o pîine. ANSA a inițiat verificări

Șeful Direcției s-a referit și la mecanismul de funcționare a acestei modalități de testare a deservirii populației în centrele de comerț alimentar, menționînd că inspectorii teritoriali responsabili de sector vor extrage periodic petițiile, cel puțin o dată pe săptămîna, și vor reacționa operativ la soluționarea problemelor semnalate.

Keywords:

petiție , magazin , ANSA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
2453 locuitori

Sagaidac este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Sagaidac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2453 de oameni. Satul Sagaidac a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.