26 aprilie 2018, 12:03 Realitatea moldovenească views 9126
ANSA a instalat într-un magazin prima boxă pentru petiții
26 aprilie 2018, 12:03 Realitatea moldovenească views 9126

ANSA a instalat într-un magazin prima boxă pentru petiții

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a instalat prima boxă pentru recepționarea petițiilor la unul dintre cele mai mari markete din rețeua de magazine alimentare Nr.1 din Chișinău, relatează Serviciul de presă al instituției.

Potrivit lui Sergiu Sîrghi, șef al Direcției de supraveghere a comerțului, ANSA intenționează să instaleze asemenea boxe în mai multe magazine alimentare din capitală și din alte orașe ale republicii, pentru a menține astfel relații mai strînse cu consumatorii, ale căror interese le protejează Agenția.

Un consumator spune că a găsit un șoarece copt într-o pîine. ANSA a inițiat verificări

Șeful Direcției s-a referit și la mecanismul de funcționare a acestei modalități de testare a deservirii populației în centrele de comerț alimentar, menționînd că inspectorii teritoriali responsabili de sector vor extrage periodic petițiile, cel puțin o dată pe săptămîna, și vor reacționa operativ la soluționarea problemelor semnalate.

Cuvinte cheie:

petiție , magazin , ANSA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
669 locuitori

Răscăieţii Noi este un sat din cadrul comunei Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 669 de oameni. Satul Răscăieţii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.