17 june 2019, 12:30 Moldovan reality views 5758
Năstase explică de ce Șor nu e arestat pînă acum
17 june 2019, 12:30 Moldovan reality views 5758

Năstase explică de ce Șor nu e arestat pînă acum

Noul Ministru de Interne, Andrei Năstase, spune că Ilan Șor nu va fi arestat pentru că el va fi diferit unei justiții corecte și democratice, în caz contrar se va transforma în fosta Guvernare.

„Am văzut că cineva cerea arestarea lui Șor. Va fi arestat, va fi condamnat, dar nu avem voie să recurgem la arbitrariu. Și vă asigur că nu vom recurge la „bezpridel" (n.r. haos), cum spun unii, transmite Unimedia.info.

Niciodată, pentru că ne-am transforma în ei. Pentru că ne vom transforma în Plahotniuc, în Șor și nu avem voie. Vă rog să ne înțelegeți și să mă iertați pentru perioadele mai grele", a conchis acesta.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1464 locuitori

Pașcani este un sat și comună din raionul Hîncești. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pereni și Pașcani. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Hîncești și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1464 de locuitori. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1554.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.