08 january 2019, 12:50 Moldovan reality views 3295
“Cînd Șor va fi extrădat în Moldova?”
08 january 2019, 12:50 Moldovan reality views 3295

“Cînd Șor va fi extrădat în Moldova?”

Deputatul Ilan Șor a fost anunțat în căutare internațională. Astfel, Republica Moldova a demarat procedurile necesare începerii procesului de extrădare a fostului primar de Orhei, care în prezent, conform informațiilor, se află în Israel.

Israelul este cunoscut ca un stat care, practic, nu-și extrădează cetățenii. În special, pentru crime economice și fiscale.

"Da Dinamo fuge? Toți fug!"

Marți, 30 iunie, parlamentul a numit un nou procuror general interimar, în locul "autonumitului" Igor Popa. Este vorba despre Dumitru Roibu, care activează în organele procuraturii din a.2013, iar în ultimul timp a fost procuror adjunct al municipiului Chișinău. Cei din coaliție spun că noul numit va munci serios, nu-și va neglija obligațiunile, cum o făcea anterior conducerea Procuraturii generale.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Ilan Shor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.