05 may 2020, 18:30 Moldovan reality views 4729
Usatîi s-a întîlnit cu finul oligarhului fugar Plahotniuc
05 may 2020, 18:30 Moldovan reality views 4729

Usatîi s-a întîlnit cu finul oligarhului fugar Plahotniuc

Primarul de Bălți, liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, s-a întîlnit cu Dorin Damir – finul fostului președinte al Partidului Democrat din Moldova, oligarhul fugar, Vladimir Plahotniuc.

Despre aceasta Renato Usatîi a relatat, printre altele, în cadrul unui interviu în cadrul emisiunii "Politica" cu Natalia Morari la TV8, transmite Noi.md.
Potrivit observatorilor, această mărturisire a lui Renato Usatîi a fost cea mai mare senzație a acestui interviu.

Renato Usatîi a vorbit în cadrul interviului că acum cîteva zile el s-a întîlnit cu Dorin Damir, cu care a discutat despre "ceea ce acum e prea devreme să vorbim".

S-ar părea - nimic neobișnuit, doar că Dorin Damir nu este doar finul fostului președinte al PDM și oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc, dar și fosta persoană de legătură între Plahotniuc și oamenii din justiție și ex-șeful structurii de forță a oligarhului fugar.

Recent, liderul PPDA, Andrei Năstase, l-a acuzat pe Dorin Damir că acesta continuă să influențeze sistemul judecătoresc chiar și după fuga lui Vladimir Plahotniuc din Moldova. Năstase declară că Damir are legături cu persoane care dețin funcții importante în Procuratura Generală și blochează investigarea unor dosare.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
3615 locuitori

Bujor este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Bujor este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Hîncești și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3615 oameni. Satul Bujor a fost menționat documentar în anul 1482.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.