04 april 2013, 10:12 Moldovan reality views 18533
04 april 2013, 10:12 Moldovan reality views 18533

Postul vamal "Cosăuţi – Iampoli" a fost închis

Postul vamal de la frontiera moldo-ucraineană "Cosăuţi – Iampoli" a fost închis. Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Vamal, suspendarea activităţii a fost necesară, din cauza creşterii nivelului de apă pe rîul Nistru. În aceste condiţii, Serviciul Vamal îndeamnă toţi participanţii la traficul transfrontalier să utilizeze alte puncte de trecere.  

Totodată, postul vamal de la frontiera moldo-ucraineană, Soroca-Ţekinovka (debarcader) care şi-a sistat temporar activitatea ieri, a fost redeschis.

Publika.md aminteşte că pe 20 martie curent activitatea punctelor de trecere Cosăuţi–Iampoli şi Soroca–Ţekinovka de la frontiera moldo-ucraineană a fost sistată din cauza unei viituri pe Nistru.

Din cauza acesteia, bacul de la punctul de trecere a frontierei Soroca–Ţekinovka nu a funcţionat.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

frontiera , localitati , riuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
770 locuitori

Făgureni este un sat din cadrul oraşului Străşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Strășeni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 770 locuitori. Satul Făgureni a fost menționat documentar în anul 1448 cu numele Curluceni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.