10 december 2022, 16:00 Moldovan reality views 2492
ANRE a aprobat noile tarife la energia electrică: Cît vom plăti din octombrie
10 december 2022, 16:00 Moldovan reality views 2492

ANRE a aprobat noile tarife la energia electrică: Cît vom plăti din octombrie

Agenția Națională pentru Reglementare în energetică a dat curs solicitării Premier Energy privind majorarea tarifului la energia electrică.

Astfel, începînd din luna octombrie curent, va fi aplicat un tarif la energia electrică de 3,15 lei lei/kWh, în comparație cu 2,64 lei/kWh în prezent.

Compania își motivează demersul prin faptul că prețul de vînzare a energiei electrice de la furnizorul central (Energocom) s-a majorat cu 34%. De asemenea, Premier Energy face trimitere la trendul ascendent al prețurilor de procurare a energiei electrice.

În raioanele de nord, curentul va costa 3,21 de lei pentru un kilowatt oră, în comparație cu 2,86 leilei/kWh în prezent.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
107 locuitori

Soroca este un sat din cadrul comunei Iabloana, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 107 oameni. Satul Soroca a fost înființat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.