04 february 2024, 12:00 Moldovan reality views 678
Ce informații găsești în diploma de bacalaureat
04 february 2024, 12:00 Moldovan reality views 678

Ce informații găsești în diploma de bacalaureat

„Iată, diploma!” Probabil fiecare absolvent(ă) de liceu visează să audă această frază. Această diplomă marchează finalul unei etape semnificative din viața ta și deschide un alt capitol, plin de noi oportunități și provocări. Pînă te vei vedea cu ea în mînă, îți explicăm ce se va regăsi în diploma ta cînd vei absolvi liceul.

În primul rînd, în diploma de bacalaureat vei găsi notele la toate examenele de bacalaureat și media generală. Aceasta se calculează prin media aritmetică (cu două sutimi, fără rotunjire) a notelor obținute la examene, însă acestea nu pot fi mai mici de 5,00, notează Noi.md cu referire la diez.

În plus, diploma de bacalaureat va avea și o anexă în care vor fi incluse toate disciplinele pe care le-ai urmat în timpul anilor de liceu și notele la acestea.

Diploma va fi semnată de președintele centrului de bacalaureat în care vei susține toate examenele și este certificată prin ștampila instituției respective. Anexa la diplomă va fi semnată de către directorul liceului în care ai învățat și va fi atestată prin ștampila liceului în care ai finalizat studiile.

Important! În diplomă trebuie să te semnezi și tu cu pix de culoare albastră sau neagră.

Din moment ce vei obține diploma de bacalaureat și anexa, nu uita să ceri și documentele în baza cărora ai fost înscris(ă) la liceu.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1673
Populația:
10465 locuitori

Glodeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Glodeni. Amplasat în nord-vestul republicii, în lunca Prutului, oraşul Glodeni este situat la o distanţă de 168 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 10465 de locuitori. Prima menţiune documentară a satului Glodeni dateză din anul 1673.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.