12 december 2016, 14:45 Celebrities views 14927
Cît de mare s-a făcut Cleopatra Stratan (Foto, Video)
12 december 2016, 14:45 Celebrities views 14927

Cît de mare s-a făcut Cleopatra Stratan (Foto, Video)

O cunoaștem încă de la vîrsta de 3 ani, atunci cînd îl aștepta pe Ghiță la portiță. Acum e domnișoară în toată firea, fiind mai înaltă chiar și decît tatăl său - Pavel Stratan. Vorbim de Cleopatra Stratan, surprinsă în acest week-end la Chișinău în cadrul unui eveniment organizat de UNICEF.

Copii din toată țara, din diferite medii și cu diverse necesități au participat la evenimentul organizat cu prilejul aniversării de 70 de ani UNICEF. Cu prilejul aniversării, UNICEF Moldova a lansat o piesă pentru campania globală #IMAGINE cu implicarea artiștilor celebri din Moldova. Printre ei se numără Pavel și Cleopatra Stratan.

Iată cum arată acum Cleo.

Source: agora.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2171 locuitori

Grozeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Grozeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Nisporeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Grozești a fost menționat documentar în anul 1479.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.