02 february 2017, 12:35 Celebrities views 4297
Refugiul Annei Lesko este pictura! (Foto)
02 february 2017, 12:35 Celebrities views 4297

Refugiul Annei Lesko este pictura! (Foto)

Deși nu este deloc un secret, puțini dintre fanii Annei Lesko știu că vedeta manifestă o slăbiciune aparte pentru pictură. Artista pictează tot mai rar, însă chiar și atunci cînd o face, îi iese spectaculos.

Frumoasa moldoveancă cu peste 1 mln de fani pe Facebook le-a reamintit fanilor cît de mult tînjește după orele în care poate sta doar ea cu șevaletul în față și pensula în mîini, pentru a-și trăda prin culori trăirile și emoțiile.

Ieri a savurat una din aceste „terapii", rezervîndu-și timp pentru a finaliza o pictură pe care a ținut să le-o împărtășească și admiratorilor săi virtuali. Lucrarea prezintă în sine o pădurice de mesteceni, străbătută de ape.

Menționăm că Anna a fost consiliată, în pictură, de către personalități notorii, ca Sabin Bălașa și Mircea Novac. Vedeta a expus în trecut cîteva din lucrările sale la Muzeul Național de Artă al României.

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
769 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Parcani datează din anul 1560.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.