19 october 2017, 16:00 Celebrities views 41376
Top 7 cele mai stilate interprete din Moldova (Foto)
19 october 2017, 16:00 Celebrities views 41376

Top 7 cele mai stilate interprete din Moldova (Foto)

Continuăm seria topurilor cu 7 cele mai stilate interprete de la noi, care mereu au dat dovadă de bun gust atît pe scenă, cît și în viața cotidiană. Urmăriți-le și inspirați-vă!

Aliona Moon

De cînd a urcat pentru prima oară pe scenă și până astăzi, Aliona Moon a dat dovadă de mult rafinament și un stil vestimentar aparte. Mai mult, unele dintre ținute și le coase de una singură.

DARA

De cînd a scăpat de kilogramele în plus, DARA este și mai stilată. E tot mai îndrăzneață la capitolul vestimentar, iar din garderoba sa nu lipsesc hainele sexy. Cu siguranță, admiratoarele sale se pot inspira din fiecare outfit al cîntăreței.

Irina Rimes

Irina Rimes adoră extravaganța și ținutele ieșite din tipare, pe care le îmbracă nu doar pe scenă. Cel mai des, poartă haine de brand, pe care reușește să le combine perfect.

Karizma

A știut mereu cum să își pună în valoare calitățile prin ținute vestimentare bine alese. Karizma este deținătoarea unei garderobe bogate, cu articole extrem de stilate. Fiecare apriție a interpretei poate primi nota maximă.

Natalia Gordienko

A fost întotdeauna o apariție stilată, iar de cînd poartă sub inimă un bebeluș, Natalia Gordienko este parcă și mai frumoasă. În ultimile ședințe foto, cîntăreața poartă rochii deosebite, care îi conturează burtica. Și pînă la graviditate, Natalia a impresionat de fiecare dată cînd a apărut pe scenă.

Nicoleta Nucă

De cînd a devenit cunoscută peste Prut, Nicoleta Nucă se bucură de grija stiliștilor, care îi oferă ținute spectaculoae. Și în zilele obișnuite, interpreta adoptă un stil vestimentar impecabil și ține cont de ultimile tendințe în materie de modă.

Olia Tira

Ultima, dar nu cea din urmă este Olia Tira. Considerată una dintre cele mai sexy interprete de la noi, Olia și-a ales mereu hainele de una singură și nu a dat greș niciodată. E frumoasă și are o siluetă de invidiat pe care o pune în valoare cu fiecare ocazie.

Source: ea.md

Keywords:

top , interpret

Comments

 (1)
  • #1 Maxim Reply Quote selected
    Если бы наши артисты, да и не только наши, платили налоги как полагается, а не скрывали их, у нех небыло бы возможности покупать брендовую одежду..
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
935 locuitori

Zăluceni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Zăluceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 36 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăluceni datează din anul 1624.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.