Go to section: Music
17 september 2014, 12:16 Music views 12038
O cîntăreață canadiană a filmat un clip la lacul Sculeni din Chișinău
Photo: grizine.com
17 september 2014, 12:16 Music views 12038

O cîntăreață canadiană a filmat un clip la lacul Sculeni din Chișinău

Recent a fost lansat videoclipul de pe albumul omonim intitulat Show Me The Face al cîntăreței canadiene Chinawoman. Clipul a fost realizat de regizorul din Letonia, directorul Studio Tanka, Mārtiņš Grauds. El este și moderatorul unui dintre atelierele de lucru din cadrul proiectului "Riga 2014", "Riga Cinema".

Locul acțiunii – lacul Sculeni.

Chinawoman, cunoscută și ca Michelle Gurevich, a crescut vorbind rusa cu părinții ei, tatăl ei fiind inginer în Leningradul sovietic, iar mama – balerină. Are un producător rus, Andrei Borisov. Michelle scrie cîntece triste cu aranjamente austere. Muzica ei este numită "sloukor" - piese melancolice lente, sunet de chitară suspendat în aer și o voce joasă tristă. Frumusețea este că muzica Chinawoman este strîns legată nu numai de Leonard Cohen, dar și de Edita Pieha: muzica a fost compusa de persoana care a ascultat în copilărie producțiile studioului "Melodia".

Source: locals.md

Keywords:

videoclip , muzica , Chisinau , lacuri

Comments

 (1)
  • #1 adil Reply Quote selected
    chinawoman как всегда прекрасна)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1180 locuitori

Ciopleni este un sat din cadrul comunei Hruşova, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1180 de oameni. Satul Ciopleni a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.