30 april 2015, 08:00 Kaleidoscope views 3761
30 april 2015, 08:00 Kaleidoscope views 3761

Horoscopul pentru 30 aprilie 2015



BERBEC

Privesti la cei dragi cu mandrie pentru ca vezi in ei propriile tale investitii facute in timp. Esti constient ca tot ce va leaga, amintirile frumoase, evenimentele fericite de care va bucurati, atmosfera armonioasa de acasa, a avut la origine propriile tale eforturi, deci ai cu ce te mandri. Tot ce vezi, e rodul muncii tale, efectele iubirii tale, grija ta de zi cu zi canalizata spre ceea ce indragesti tu cel mai mult, iar ceea ce ofera ei inapoi te umple de fericire! Copilul, casa, partenerul de viata, prietenii, animalele pe care le ingrijesti s-au hranit din iubirea ta, iar acum primesti rasplata!

TAUR

Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea. E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum. Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

GEMENI

Oamenii nu pot fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar inainte de a-i cataloga drept inamici, gandeste-te de doua ori daca nu cumva piedicile lor au, totusi, un rost! S-ar putea sa vada lucrurile din alt unghi decat o faci tu si sa te traga la maneca la timp, inainte de a face o greseala. Oricat de incapatanat ai fi, incearca sa asculti ceea ce iti spun ceilalti, mai ales daca aduc si argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate, deci nu strica sa mai asculti din cand in cand si opiniile altora, chiar daca sunt complet diferite de cele proprii.

RAC

Piedica de care dai azi in planurile tale pare a fi imposibil de trecut, incat ar fi bine sa nu consumi inutil resurse de energie doar pentru a demonstra ca poate fi depasita. Din pacate, e o usa complet blocata dincolo de care nu se mai afla nimic, deci mai bine ai abandona aceasta cale si te-ai apuca de altceva. Indiferent in ce plan al vietii resimti acest mare hop, nu trebuie sa-l iei ca pe un esec, ci ca pe o provocare de a-ti incerca fortele in cu totul alta directie. S-ar putea ca planul de rezerva pe care il incepi sa fie mai bun decat cel care nu mai duce unde vrei!

LEU

Nu te lasa coplesit de starea emotionala fragila care iti da tarcoale. Poti depasi cu brio aceasta stare de teama, aproape inexplicabila, cu o gluma, cu o atitudine joviala si vesela, indiferent de ce se petrece in jur. E ceva nevazut care te retine sa zambesti si sa fii tu cel jucaus si pus pe sotii, de parca ti-ar fi teama sa nu faci vreo gafa, dar nu ai motive de ingrijorare. Tu ai intotdeauna solutii, chiar si in cele mai fragile situatii, pentru ca tu spui intotdeauna: da, se poate! Nu te mai gandi la pericole nevazute sau riscuri inexistente, si treci peste toate cu un suras pe fata!

FECIOARA

Familia, prietenii, anturajul apropiat sunt sursa principala de energie pozitiva catre succesele acestei zile. Daca ai vasli singur spre ceea ce ti-ai propus, roadele ar intarzia sa apara, pentru ca iti lipseste stimulentul puternic de pe margine. Cand ii vezi pe ceilalti atat de implicati si de dornici de succes, parca te concentrezi si tu mai bine catre ceea ce ai de facut. Ca sa nu-i dezamagesti, vei face tot ce-ti sta in putinta sa atingi acele scopuri. E o placere sa vezi entuziasmul lor, care te molipseste si pe tine!

BALANTA

Faci echipa foarte buna cu persoana iubita, dar, indiferent din ce tabara faci parte - adica esti ea sau el - trebuie sa accepti faptul ca azi femeia este capul tuturor actiunilor interesante. Femeia trebuie sa spuna incotro e mai bine sa mergeti impreuna, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos sa-ti exprime parerea, pentru ca are cea mai buna solutie pentru cuplul vostru. Mama sau sotia este azi in centrul tuturor actiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de castigat sau de invatat. Daca femeia esti tu, fa un pas in fata si spune mai clar ce intentii sau dorinte ai, atragandu-i si pe cei dragi in proiectele tale.

SCORPION

Nu te poate opri nimeni si nimic din elan, deoarece tu vezi in orice eveniment o provocare prin care iti pui si mai bine in valoare calitatile. La energia de care dai dovada, la ambitia care te insoteste si la dorinta ta de a te remarca - pentru ca ai cu ce! - rezultatele nu pot fi decat exceptionale. Cu cat atitudinea ta e mai tonica si mai pozitiva in fata oricarui moment cu care te confrunti, cu atat lucrurile vor evolua din ce in ce mai bine spre un scop pe care ti l-ai propus, e bine sa iti mentii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fara a te lasa invins de vreo piedica. Si acestea au rolul lor!

SAGETATOR

Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si de la care ai mari asteptari. Simti ca va aduce liniste in inima ta, ca te va umple de iubite si de fericire, poate pentru ca are, intr-adevar, si unele conotatii sentimentale. Poate urmeaza prima intalnire cu cel care te-a cucerit. Poate incepe o etapa noua in relatia deja inceputa. Poate iei o decizie ce va avea efecte pe termen lung in viata ta si in care iti pui mari sperante. Oricare ar fi momentul in fata caruia te afli acum, il privesti cu iubire, cu optimism si cu o atitudine pozitiva ca totul va fi bine!

CAPRICORN

Decat sa cauti mereu vinovati pentru problemele care iti tot apar in cale, mai bine ai invata ceva din toate! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu esti singurul responsabil, pentru ca nu ai stiut sa profiti de ocaziile care ti s-au oferit. Incapatanarea de a nu-ti recunoaste greselile a generat alte situatii neplacute si, mai devreme sau mai tarziu, si acestea vor iesi la lumina cerand de la tine si mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic si priveste-te cu realism in oglinda si, daca descoperi ca esti totusi vinovat de o anumita eroare, grabeste-te s-o repari.

VARSATOR

Nu esti prea deschis la cooperare, si aproape ca refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea sa-ti fie de ajutor. Ori din orgoliu, ori din incapatanare, ai tendinta de a respinge gesturile de prietenie care vin de la ceilalti, sustinand ca poti si singur. Parca nu ai vrea sa te indatorezi fata de nimeni si de aceea vrei sa te descurci pe cont propriu, ca sa nu fii nevoit, altadata, sa intorci cuiva serviciile in mod similar si nici sa recunosti ca ai avut nevoie candva de ajutor. Exagerezi totusi cu orgoliile, deci, daca nu stii ce trebuie facut, accepta sfaturile: nu e nicio rusine!

PESTI

Daca te inconjori de oamenii potriviti care sa te incarce de energie pozitiva, ziua va fi de succes pe toate planurile. Pleaca din mediile in care planeaza tensiuni sau nemultumiri, deoarece tu ai un tonus mult mai bun si nu merita sa-l consumi pe astfel de oameni. Fa echipa cu persoane la fel de motivate si de dinamice, ca si tine, pentru ca va veti stimula perfect unii pe altii pentru a ajunge la rezultate demne de lauda. Ai toate sansele sa te remarci alaturi de persoane la fel de bine pregatite. Altceva e sa te compari cu cei de top, decat cu cei mediocri!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
97 locuitori

Săghieni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 97 de oameni. Satul Săghieni a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.