03 january 2017, 14:46 Kaleidoscope views 12152
Tanti Ludmila revine pe micile ecrane din țară (Video)
03 january 2017, 14:46 Kaleidoscope views 12152

Tanti Ludmila revine pe micile ecrane din țară (Video)

Ludmila Bălan, cunoscută copiilor anilor '90 ca Tanti Ludmila datorită show-ului pe care îl modera la postul public de televiziune, se întoarce pe micile ecrane în calitate de prezentatoare. Aceasta va conduce „WOW Kids", care va fi lansat în curînd la Prime TV.

„Dacă pînă acum în ţara noastră erau doar show-uri cu copii care cîntă şi dansează uite că acesta este primul show în care noi vom pune în valoare copii talentaţi în diferite domenii, biologie, chimie, astronomie, tot. Dacă aveţi copii care vă uimesc neapărat trimiteţi video cu acest copil talentat pentru că a început castingul", a spus prezentatoarea „WOW Kids", Ludmila Bălan, în cadrul emisiunii „Prima oră".

Concursul este destinat copiilor cu vîrsta cuprinsă între 3 şi 14 ani. Aceștia îşi vor etala talentul în faţa a trei juraţi.

Source: zugo.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
553 locuitori

Măcăreuca este un sat din cadrul comunei Cotova, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Drochia și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 553 de oameni. Satul Măcăreuca a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.