29 may 2012, 11:53 Kaleidoscope views 9600
29 may 2012, 11:53 Kaleidoscope views 9600

OZN еxistă. Noi mărturii


Foto: tainy.net 

Mai multe documente ţinute secrete din 1952 de oficialii americani au fost făcute publice, recent, întărind credinţa că suntem vizitaţi de fiinţe de pe alte planete.

Sergentul Roland Hughes se întorcea la baza militară, în 1952, la bordul avionului său cînd a observat un obiect ciudat, oval, care semăna cu "farfuria zburătoare" clasică, aşa cum e prezentată în filme.

Obiectul zburător neidentificat a fost observat şi de radare, iar sergentul   l-a şi botezat ulterior "Farfuria SAM". Ba chiar i-a fost gravat pe avion, dar oficialii americani au ţinut secretă povestea şi nimeni nu a mai vorbit despre acest incident.

Recent, documentele în care se vorbeşte despre apariţia din cer au fost făcute publice. Roland Hughes povesteşte cum atunci cînd a văzut ozn-ul a observat iniţial o lumină puternică, argintie, în apropierea avionului său, după care a văzut obiectul oval, zburînd paralel cu el.

De teamă ca povestea să nu facă furori printre civili, oficialii militari au încercat să îl discrediteze pe Hughes, declarînd fie că acesta băuse cu o seară înainte de a efectua operaţiunea, fie că avusese iluzii optice.

Pe de altă parte, sergentul a susţinut mereu că nu a fost vorba de nici o iluzie şi că nu consumase nici o substanţă care să îi poată afecta simţurile.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1966 locuitori

Baimaclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Surchiceni și Baimaclia. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Căușeni și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1966 de oameni. Satul Baimaclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.