29 mai 2012, 11:53 Caleidoscop views 9601
29 mai 2012, 11:53 Caleidoscop views 9601

OZN еxistă. Noi mărturii


Foto: tainy.net 

Mai multe documente ţinute secrete din 1952 de oficialii americani au fost făcute publice, recent, întărind credinţa că suntem vizitaţi de fiinţe de pe alte planete.

Sergentul Roland Hughes se întorcea la baza militară, în 1952, la bordul avionului său cînd a observat un obiect ciudat, oval, care semăna cu "farfuria zburătoare" clasică, aşa cum e prezentată în filme.

Obiectul zburător neidentificat a fost observat şi de radare, iar sergentul   l-a şi botezat ulterior "Farfuria SAM". Ba chiar i-a fost gravat pe avion, dar oficialii americani au ţinut secretă povestea şi nimeni nu a mai vorbit despre acest incident.

Recent, documentele în care se vorbeşte despre apariţia din cer au fost făcute publice. Roland Hughes povesteşte cum atunci cînd a văzut ozn-ul a observat iniţial o lumină puternică, argintie, în apropierea avionului său, după care a văzut obiectul oval, zburînd paralel cu el.

De teamă ca povestea să nu facă furori printre civili, oficialii militari au încercat să îl discrediteze pe Hughes, declarînd fie că acesta băuse cu o seară înainte de a efectua operaţiunea, fie că avusese iluzii optice.

Pe de altă parte, sergentul a susţinut mereu că nu a fost vorba de nici o iluzie şi că nu consumase nici o substanţă care să îi poată afecta simţurile.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
5094 locuitori

Ghidighici este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Ghidighici este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5094 de oameni. Satul Ghidighici a fost menționat documentar în anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.