23 september 2017, 12:58 Sport views 5136
Încă doi boxeri moldoveni și-au asigurat medalii la Europene
23 september 2017, 12:58 Sport views 5136

Încă doi boxeri moldoveni și-au asigurat medalii la Europene

Vasile Cebotari și Vladislav Gudzi și-au asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box printre juniori, care se desfășoară în Bulgaria.

Ambii sunt originari din Tiraspol și sunt antrenați de Anatoli Dovgopol și, respectiv, de Veaceslav Utica. Cebotari a ajuns în semifinalele categoriei de greutate 54 kg după ce i-a învins pe reprezentanții Greciei și Letoniei, în timp ce Gudzi a trecut de sportivi din Estonia și Kosovo, în categoria de 60 kg.

Anterior, Vitalie Prisăcaru, originar din Bălți, a reușit calificarea în semifinale în categoria de greutate 48 kg. În penultimul act, Prisăcaru și Gudzi vor înfrunta reprezentanții gazdelor, iar Cebotari se va bate cu un croat.

Semifinalele vor avea loc duminică.

Source: ipn.md

Keywords:

box , sport , medalie , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2860 locuitori

Boghiceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Boghiceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Boghiceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.