23 septembrie 2017, 12:58 Sport views 5104
Încă doi boxeri moldoveni și-au asigurat medalii la Europene
23 septembrie 2017, 12:58 Sport views 5104

Încă doi boxeri moldoveni și-au asigurat medalii la Europene

Vasile Cebotari și Vladislav Gudzi și-au asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box printre juniori, care se desfășoară în Bulgaria.

Ambii sunt originari din Tiraspol și sunt antrenați de Anatoli Dovgopol și, respectiv, de Veaceslav Utica. Cebotari a ajuns în semifinalele categoriei de greutate 54 kg după ce i-a învins pe reprezentanții Greciei și Letoniei, în timp ce Gudzi a trecut de sportivi din Estonia și Kosovo, în categoria de 60 kg.

Anterior, Vitalie Prisăcaru, originar din Bălți, a reușit calificarea în semifinale în categoria de greutate 48 kg. În penultimul act, Prisăcaru și Gudzi vor înfrunta reprezentanții gazdelor, iar Cebotari se va bate cu un croat.

Semifinalele vor avea loc duminică.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

box , sport , medalie , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1700
Populația:
2167 locuitori

Heciul Nou este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Trifănești și Heciul Nou. Satul Heciul Nou se află la distanța de 30 km de orașul Sîngerei și la 125 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2167 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1700.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.