10 august 2015, 15:17 Health views 6458
Consultaţii medicale gratuite la Complexul Turistic „Costeşti”
10 august 2015, 15:17 Health views 6458

Consultaţii medicale gratuite la Complexul Turistic „Costeşti”

Cea de-a cincea ediţie a campaniei „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!" va fi lansată pe 11 octombrie la Complexul Turistic „Costeşti" din raionul Ialoveni. Programul evenimentelor va începe la ora 11:00 cu târgul de alimente sănătoase „BioFest" şi un şir de consultaţii medicale gratuite.

La ora 11:10, sub podul de la Telecentru, va fi dat startul unei curse de ciclism pentru amatori, pe traseul Chişinău-Costeşti, care cuprinde 22 de kilometri. Între orele 12:00 şi 16:00, la Costeşti, participanţii la eveniment vor putea lua parte la diverse jocuri şi competiţii sportive cu premii, exerciţii de fitness şi flashmob-uri.

În premieră, un bucătar-şef va demonstra cum se găteşte sănătos cu alimente ecologice. Programul mai include un concert cu participarea mai multor interpreţi şi formaţii autohtone.

Campania este desfăşurată în perioada octombrie-decembrie 2015 de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină şi are drept scop informarea, motivarea şi educarea populaţiei cu privire la modul sănătos de viaţă.

Source: jurnal.md

Keywords:

sanatate , medicina , eveniment

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
584 locuitori

Tarasova este un sat din cadrul comunei Solonceni, raionul Rezina. Satul Tarasova este situat la o distanță de 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 584 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1619.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.