Go to section: Theatre
27 march 2015, 15:50 Theatre views 8856
Comunitatea teatrală celebrează ziua profesională (Video)
27 march 2015, 15:50 Theatre views 8856

Comunitatea teatrală celebrează ziua profesională (Video)

27 martie este ziua, care se numeşte Ziua Mondială a Teatrului – sărbătoarea maeştrilor scenei, dar şi a milioanelor de spectatori, a tuturor celor, care iubesc arta scenică.

Pe acest motiv proiectul Moldovenii.md adresează cele mai sincere şi calde felicitări actorilor, regizorilor, scenografilor, montorilor, decoratorilor, inginerilor de sunet şi de lumină, casierilor, tehnicienilor, producătorilor – tuturor celor, care fac parte din minunata şi miraculoasa lume teatrală. Tuturor celor, care oferă spectatorilor, fericita şansă de a urmări miracolul scenic, care ne împărtăşesc suflet şi demnitate, care ne fac să rîdem şi să plîngem, să reflectăm asupra vieţii.

Teatrul moldovenesc este unul deosebit pentru că întruneşte o diversitate culturală remarcabilă şi apreciată în lume de-a lungul istoriei ţării.

Dorim ca teatrul moldovenesc să ne bucure cu noi spectacole, să se bucure de renume mondial pentru că merită.

Reamintin că informații despre Istoria și Personalităţile teatrului, dramatrurgia teatrală, actori de teatru și evenimente teatrale pot fi găsite la compartimentul Cultura a proiectului Moldovenii.md.

Keywords:

teatru , Moldova , sarbatoare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
956 locuitori

Palanca este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor. Satul Palanca se află la o distanţă de 24 km de oraşul Călăraşi şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 956 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Palanca datează din anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.