12 january 2015, 09:46 Art processing of leather and fur views 8748
La Călărași va avea loc o expoziție-iarmaroc, dedicată Crăciunului
12 january 2015, 09:46 Art processing of leather and fur views 8748

La Călărași va avea loc o expoziție-iarmaroc, dedicată Crăciunului

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar artiștii și meșterii nu se odihnesc. Aceștia ne invită la o expoziție-iarmaroc de bucate tradiționale, obiecte de artizanat și cadouri de Crăciun.

În program:

- colinde de Crăciun;

- master class de împletituri pentru copii;

- expoziție cu vînzare de jucării și decorațiuni autentice și ecologice pentru pomul de Crăciun, precum și alte obiecte de artizanat.

Nu vor lipsi nici bucatele tradiționale: dulcețuri, produse apicole, ceaiuri din plante, prăjituri și dulciuri specifice regiunii și vin fiert.

O informație importantă pentru locuitorii orașului Chișinău este că organizatorii iarmarocului vor pune la dispoziție transport, cu care aceștia vor putea ajunge la expoziție. Numărul de locuri în transportul organizat este limitat. În selectarea participanților se va respecta principiul primul venit – primul servit, pînă la epuizarea locurilor disponibile.

Iarmarocul va avea loc vineri, 4 decembrie, la ora 11.00, la Palanca din Călărași. Mai multe informații puteți afla pe pagina evenimentului. Intrarea este gratuită.

Source: www.allfun.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
1105 locuitori

Goian este un sat din cadrul comunei Ciorescu, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 14 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1105 locuitori. Satul Goian a fost menționat documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.