13 june 2022, 14:00 Folk crafts views 1586
Primăria Chișinău nu a semnat autorizația de organizare a paradei LGBT
13 june 2022, 14:00 Folk crafts views 1586

Primăria Chișinău nu a semnat autorizația de organizare a paradei LGBT

Primarul general Ion Ceban nu a semnat autorizația de organizare a paradei LGBT în capitală. Declarația a fost făcută în ședința de astăzi de la Primăria Chișinău.

„Așa cum spuneam parada LGBT să fie la fiecare acasă cine vrea. Nu am semnat pentru desfășurarea paradei și nu voi semna. Ba chiar am scris refuz.
Îmi asum în totalitate. Pot fi criticat, blamat și numit cu toate cuvintele de către cei din PAS care tare îi apără pe rețele. Asta este poziția mea și a colegilor mei.

Asta este poziția a multor cetățeni care nu doresc acest lucru. Ce de fapt se dorește prin această paradă? Ce promovăm noi? Nu încălcăm dreptul la nimeni, la muncă, educație și în societate, fiecare are drepturi egale. Ce am avut anii precedenți, la astfel de parade?

Asemenea ieșiri în stradă duc la divizare a societății, un haos pe străzi în preajma acestor parade. Copiii nu trebuie să vadă aceste lucruri chiar pe stradă”, a conchis edilul.

Amintim că majoritatea celor din PAS au ieșit în apărarea celor din LGBT.

 

Source: noi.md

Keywords:

primaria , parada , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1278 locuitori

Grigoreşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 43 km de oraşul Sîngerei şi la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1278 de oameni. Satul Grigorești a fost întemeiat în anul 1902.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.