19 october 2014, 11:06 views 11376
Din 1 noiembrie îşi schimbă itinerarele microbuzele din capitală
Photo: publika.md
19 october 2014, 11:06 views 11376

Din 1 noiembrie îşi schimbă itinerarele microbuzele din capitală

Itinerarele liniilor de microbuz din Capitală vor fi modificate din 1 noiembrie, iar pe străzile centrale nu vor mai circula maxi-taxiuri. Sunt prevederile noii dispoziţii, semnată astăzi de primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Autoritățile au anunțat că pe strada București vor rămâne doar două linii de microbuz. Maxi-taxiurile vor circula pe străzile Mateevici, Kogălniceanu, Şciusev, dar și pe strada Albișoara, pentru a asigura legătura dintre sectoarele Buiucani și Botanica.

Microbuzele care trec prin zona Pieței Centrale vor fi redirecționate pe străzi adiacente. De asemenea, șoferii vor trebui să respecte un regulament strict de circulație. În funcție de capacitatea mașinii, acesta prevede transportarea a cel mult 10 călători în picioare, să nu depășească 50 de kilometri pe oră, să oprească doar în stații și să respecte orarul călătoriei.

Cei care nu vor respecta regulile de circulație riscă să râmână fără loc de muncă.

Pentru a face față fluxului de pasageri, din data de 14 octombrie, pe linie au fost scoase suplimentar 20 de autobuze și 50 de troleibuze.

Source: www.publika.md

Comments

 (1)
  • #1 ANATOLIE Reply Quote selected
    PROPUN CA RUTA N27 SA FIE CORECTATA A/IULIA CRIANGA BELINSCI V LUPU ASA CUM IN ZONA A IULIA LOCUESC MAJORITATEA LOCATARILOR.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
88 locuitori

Odobeşti este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Odobeşti a fost menționat documentar în anul 1612.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.